Back to school!

school

02 aug Back to school!

20 augustus eindigt de zomervakantie en gaan de scholen weer van start. Lunchtrommels, tussendoortjes en huiswerk zijn weer aan de orde van de dag.

In winkelcentrum de Parel vindt u alle benodigdheden om uw peuter, kleuter of puber een onvergetelijk schooljaar te geven. Winkelcentrum de Parel geeft u tips om het schooljaar ontspannen van start te laten gaan!

  • Zorg voor een stevig ontbijt en gevulde lunchtrommels. Laat u adviseren door de Kaasboer, Keurslager Nuy of Echte bakker Hagedoren en verwen uw kids met een gezond en voedzaam ontbijt en een goed gevulde lunchtrommel. Brandstof die ze nodig hebben om de schooldagen door te komen.
  • Een goed begin! Schriften, agenda’s, organizers, kaftpapier en pennen. Huiswerk maken is weer aan de orde van de dag en met de vrolijke schoolspullen van Hema wordt het maken van huiswerk ineens iets minder erg. Loop binnen bij onze vestiging en vindt alles wat de kids nodig hebben.
  • In het nieuw. Bij een nieuw schooljaar hoort een nieuwe outfit. Bij het winkelcentrum vindt u alles om uw kinderen in het nieuw te steken. Bij HEMA vindt u leuke outfits voor de kleintjes. Bij Elan damesmode steekt u uw dochters in het nieuw. Zelfs voor een nieuwe bril kunt u in het winkelcentrum terecht bij Specsavers Opticiens. Schoenen maken de man! Maar ook de vrouw. Mhoodt Shoes heeft de laatste mode op het gebied van schoenen.
  • Aan de schrijftafel! Maakt uw kind zijn/haar huiswerk aan de keukentafel of aan een eigen bureau. Beide situaties vragen om de juiste woonaccessoires, loop binnen bij Blokker Brunssum of HEMA en vind alles om de studieplek voor jouw kids efficiĆ«nt en gezellig in te richten.
Wil je dit delen? Tweet about this on TwitterShare on Facebook