U zoekt een winkelruimte?

Over Winkelcentrum de Parel

Winkelcentrum de Parel is gelegen in het centrum van Brunssum en biedt onderdak aan 21 speciaalzaken waaronder de bekende ketens HEMA, Blokker, Hubo, SpecSavers, Xenos en beschikt over eigen parkeergelegenheid met ongeveer 100 gratis parkeerplaatsen. In de directe nabijheid vindt u royale parkeervoorzieningen, diverse andere speciaalzaken en een gezellige winkelpromenade met in het seizoen veel terrassen.

 

Wanneer u interesse heeft in het huren van een winkelruimte in Winkelcentrum de Parel vul dan dit formulier volledig in. Wanneer er een winkelruimte voor verhuur beschikbaar is, nemen wij contact met u op.

 

Momenteel zijn er 2 winkelruimtes direct beschikbaar voor verhuur:

1.’t Winkelcentrum 3a met een VVO van ± 82,5m2

2. ’t Winkelcentrum 15 met een VVO van ± 50m2

Zodra wij uw formulier ontvangen hebben dan:

  • geven wij aan of er huurruimte beschikbaar is of;
  • wellicht binnen een bepaalde termijn beschikbaar komt;
  • Aanvaarding in overleg;
  • Uw aanvraag wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Over Brunssum

Door de exploitatie van de kolenmijn – van 1918 tot 1966 – en de opening van het NATO-hoofdkwartier JFC Headquarters Brunssum (voorheen: AFCENT) ontwikkelde de Brunssumse bevolking zich naar een internationale samenleving. Brunssum is gastheer voor vele duizenden militairen en hun gezinnen uit vele landen.

 

Brunssum maakt deel uit van Parkstad Limburg, bestaande uit zeven gemeenten in de voormalige Oostelijke Mijnstreek: Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal. Samen hebben deze gemeenten 260.000 inwoners en daarmee behoort Parkstad Limburg tot een van de dichtstbevolkte gebieden van Nederland. Brunssum is de tweede winkelstad van Parkstad.

 

* verplichte velden